Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, November 6, 2008

Bahaya .. Polis .. Raja Di Malaysia

Salam,

Bukan niat nak mengutuk polis. Tapi mmg itu kerja mereka. Mencari kesalahan orang lain. Sebab itu polis di takuti. Kecik2 dulu ada cita2 nak jadi Polis. Leh pegang pistol, naik moto besar. Tapi tak lagi sekarang. Kerja aku didepan Kotak 4 segi ni ja. Menghadap sampai tak tahu waktu dan hari bila dilanda project.

Hah, ini pesanan buat sahabat dan rakan2 sekalian diluar sana. Hujung tahun menjelma sudah. Berhati2 dijalan raya. Jangan ikut sesuka hati. Patuhi segala peraturan jalan raya. Hujung tahun saman pun mesti banyak. Ada orang kata untuk menutup segala baget tahunan yang telah dikeluarkan oleh kerajaan. Ada orang kata Polis mau cari wang lebih. Apa pun kerja mereka tetap mencari kesalahan manusia. Mereka di bayar untuk itu.

So, sempena hujung tahun ni. Beringatlah semua. Saman paling laju dikeluarkan waktu2 ini~!!!

p/s: Tadi nampak kete polis. Teruja bukan apa, Polis dapat Waja CPS, pastu nampak lagi 2 biji. Then wira 2 biji, pastu pajero sebiji. Rupa2nya, lebih 10 orang polis tengah menyaman manusia yang parking di tempat yang salah. Haha.

and satu lagi pesanan, tak dapat nak online selalu. Sibuk skit. Tapi still apdet jika ada yang mahu dikongsi. Baca blog kawan2? mm..yang mana sempat ja~

Regards,
TeMMon~

4 comments:

diana said...

padan lah lately nih asik nampak abang polisi jek..huhuhu..tp sy mmg pemandu yg slow..takat 80 90km/j jek..kalo mood x berapa nak stabil baru ku memandu dgn ganaz..:-P

shauqi said...

jgn lupa pakai tali pinggang.. kang sedar2 ade kat blakang pokok..

ReeBeLLe said...

sebok? r u sure? sebok meronda kot..huhu

M@YaZ said...

didi: ngeheh .. hati2 ya ..

choki: kat bulatan subang je tu :p

reen: tau apa tanda nya. Betapa caringnye aku kat ko dan budak2 DBA :p