Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, October 9, 2008

Working Boy and Me will be thrown out from MAS

Salam,

Haha, at last, lama dah tunggu, di buang juga dari MAS kami berdua. WB kecewa gila sebab dia tak sempat nak visiblekan diri dia kat semua orang ttg kelebihan dia. Aku plak, suka ar, tapi awal skit plak dari apa yang aku plan. Kalau kena bulan depan mesti best.

Mane tak best nya, bulan depan aku kawen, dan boleh gi Cyberjaya ngan isteriku :D

Sorry WB, aku tak leh tolong kekecewaan ko. Apa yang penting ko kena tabahkan hati dan posistifkan diri. Semua orang suka ko buat keje. Percaya la. Boss pun cakap ko OK dari aku. Aku ni mmg sangat bad perfromance dari semua orang. Jgn risau.

tentatively 15 Oct ada di Century Sq. Harap semua CS leh terima aku ni ha. Tapi ada je yang tak suka aku balik. Tak kisah la. Wat eva pun aku gembira dengan berita di buang project ni.

Sekian,
-TeMMon~

5 comments:

@naBest said...

hohohoh...saye suke encik aizat balik cyber.. Yey!!!!!!! Boleh g opis together gether....

LeLs said...

selamat di buang ke cyber balik...~

p/s : ana, dia memang senyum je dapat berita nih...no bantahan at ol..huhu~

Afida Anuar said...

welkam bek ajat.... akak suke je ajat balik..leh kaco ajat lagi..gagagagagga

natni said...

welkam bek jugeee
^_____^

M@YaZ said...

Haha,

macam tak best ja nak balik GDC .. tapi apa boleh buat .. mari kita masuk kelas2 yang ada .. sob sob sob

ana: Haha, senang kita kawen nanti kan?? :p

lels: jgn la bocor rahsia

kak fida: mbeek~! i came mmmbeeek .. waiddda~

yana: Hehe, mbeek juga ..

ntah korang bleh terima ke tak .. tak tau la .. layan ja