Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, October 8, 2008

Saya Sibuk~

Salam,

maaf para pembaca terutama followers 5 orang tu. Sibuk semenjak dua menjak nih.
  • Kerja sebagai developer sangat banyak berfikir
  • Tapi sempat je surf .. tak sempat nak buat new post
  • Sebelum raya ada register facebook .. nanti korang add aku keh (atoboldon2002@yahoo.com)
  • Ada idea nak update (update sahur bersama roomate kat uia, tag by che eiy dan raya) .. tapi tunggu la bila rasa selesa nak update nanti
Haha, selamat hari raya. Eh, lupa bagitau, open house raya ke-5 lepas. Lupa nak ajak korang. Tak sempat. :p

Regards,
TeMMon~

2 comments:

@naBest said...

Wah! Bz nye en.aizat...... OooooOO...buat open house, skang baru cakap.......

LeLs said...

betul tu ana..

dah buat, baru nak post..

apekah??

hahah...

p/s : Bannu jadi Team Lead tuh...waaahhh....!!!