Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, October 24, 2008

Rumah ku sedikit baru

Salam,

tak nak cite apa tajuk aku tulis boleh tak? Hehe, Nak cite busan di opis dulu. Aku sangat tak attached dengan semua orang kat Century Sq. Tetiba dunia aku kecik. Tak tau macammana nak cerita. Sebab2nya:

  • Dulu kat MAS ramai laki. Sekarang, nak ramai laki pun paling lama 2 jam. Pastu aku tinggal sorang balik
  • Sekarang aku dah jadi tunangan orang dan tak lama lagi jadi suami kepada Pn. Farhana - kena jaga pergaulan aku ngan orang lain juga. Nanti khabar angin yang keluar dari kipas tak bertauliah menghembus bayu ketelinga tunangku susah plak.
  • Dulu aku selalu gerak dari rumah kul 9pg, balik pukul 6ptg. Sekarang tidur nyenyakku sudah dikurangkan, kena gerak selewat 8.30pagi, argh, balik nak kena lari tol. Ajiz suruh balik awal. Tapi aku rasa sangat bersalah kalau balik awal, so aku balik paling lewat, sama ada maghrib di jalanan atau maghrib di Century Sq.
  • Dulu internet tidak di block. Sekarang hidupku semakin kecil
  • Dulu aku dapat YM dengan rakan2 yang sedang bekerja untuk bertanya khabar, sekarang hanya rakan2 satu kampeni sahja.
Ape da aku ni. Terima je la kan.

Balik tadi aku nampak rumah aku dah berubah skit. Perubahan ni berlaku semata2 untuk aku kawen. Hehe, biar tunang aku terkejut nanti. Sebab sebelum ni rumah aku paling bruk. Ngehaha, tgk2 dia tak terkejut, sebab tak ingat. Berapa kali je singgah umah Subang ni kan. Kehehe.

Semalam nyakat kak fida je. Sorry la kak fida. Tak tahan duduk dalam keadaan busan. Sekurang2nya ada orang entertain semalam rasa seronok plak. [padahal nykat kak fida tak hingat nye]

Aku nak update pasal novel2 untuk disewa tapi tak dapat lagi. Sebab malas nak listkan. Isnin ni akan ku cuba sedaya mungkin.

Tunang ku dah pulang tadi. Hum, aku? jap lagi. Bas pukul 10.45pm. Kadang2 orang tanya, kenapa tak bawa kete? Ngehehe, klimaks pemanduan kereta jarak jauh ku sudah hilang. Tak minat dah bawa keta jauh2. Kawen nanti pun setakat nak balik satu kampung, ingat naik bas ja. Lain la kalau nak balik ke dua2 belah pihak. Terpaksa naik kete. Tapi best gak naik bas. Jadi amazing race. Sebab dari gerik ke Kedah rasanya takdak bas direct. So kena lompat2 bas. THRILL~! ngehaha

Tak sampai sebulan lagi nak kawen, banyak kena sabar dan tahan dugaan. Tak jauh mana dah perjalanan bujang ku. Sibuk dengan pengedaran kad kawen start selasa nih.

Nothing much to share and to type for this post. Tak tau pesepa. Pening kepala pun ada, senak perut pun ada. Ahh, tak makan lagi, jap lagi cari makan. Padan la, :D

Ok la all readers, tunggu post quiz untuk readers semua nanti. Hadiah menanti untuk semua pembaca. Stay tuned~

Regards,
TeMMon~

5 comments:

Afida Anuar said...

Huh...petang tu la 1st time tngok ajat paling nakal..nk marah, tengok muka dia yang buat2 x bersalah tu musti nk tergelak.. tp gerammmmmmnyer rasaaaa...heeee..

wah rumah dah berwajah baru..syabas2...

@naBest said...

Ops...Dh ade entry pasal rumah, mcm mana tunang u nk terkejut?? ape daaa... tak surprise dh.. huhuhu

Err..ai tak jeles okk kalo u nk makan2 ngan kawan2 pompuan u (kawan kawan okkk..bukan kawan.. hehehe)err..lgpun, dorg nk ke kt u? hehehe

honestly...i trust u.. sangat sangat..

Mustafa Bahrudin said...

ehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehheheheheheheheh

natni said...

erk secara jujur nye
org mmg nmpk la anda cm da lain skek sjk blk cs ni

dlm ati org rs anda cm xsoke ke kan blk sni, yela coz segala2nye kne jaga la kne blok la ape2la kn, huu

pe kate wat cm bese je, kami2 ni sama je dgn kami2 yg dlu..

da tgk jat cmtu org pon takotla nk tegor, hahahaha

jgn mrh eyh, agknye jat nebes kot ^___________^

M@YaZ said...

kak fida: maafkan saya ya

ana: ala, nak bgtau ni bukan ape, nnt gi umah tak perasan kalau tak bgtau :p

muspa: hamboih .. gelak sakan aih

intan: erm .. lain ek? yup, tak suka sebab banyak site politik di blog. game pun blok. kawan2 lelaki yang "huha" dah takde. kat sana happening gila kawan2 laki. Sebab semua suka nyakat orang. ;)

jat nak period ni minggu depan. tuh tak stablil. wakakakak