Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Monday, October 20, 2008

Nak alamat semua pembaca

Salam,

Sejak aku masuk Century Square ni, otak aku rasa berenti jap. Jammed~! Ntah apa ntah, tak leh nak pikir, politik malas layan, blog orang pun malas baca. Tak macam kat CS. Aku rasa maybe masa terluang sangat banyak.

SO MINTAK JASA BAIK SEMUA ORANG TINGGALKAN ALAMAT DALAM KOMEN POST INI. 

Alamat ni akan digunakan untuk menghantar kad kahwen saya yang hina ini. Tak sangka lebih kurang sebulan ja lagi. Kejap masa berlalu~

Harap dapat bantu saya ya.

Regards
ajat~

11 comments:

saizulhafiz said...

bdk dalam CS ko bg kt tangan jela ijat..saved.hehehe

M@YaZ said...

apa bagi tangannya .. email ja .. haha .. aku tau korang tak datang :p

LeLs said...

kitorg nak buat rombongan ar jat..

rombongan ke kedah sambil bercuti2 mesia..yeay..!!

Afida Anuar said...

Jat,nnti klu kitaorang pi kasi makan sekali ngn pengantin eh...hahaha demand lak:D

Mustafa Bahrudin said...

408, Blok M1,
Jalan Persiaran Desa Serdang 3,
Taman Desa Serdang,
43300 Serdang Lama

pestisid said...

alamat saye.
level 3, 2310,
century square cyberjaya.

@naBest said...

Lot 1722 Tg Rambai, Gerik.

Err..aci x??

aziz said...

jat, venket ko xajak ker?

baanu said...

ha'ah...tamau ajak ur 'sayangi' ke??

aRe-Pet said...

saya boleh dihubungi di alamat
arepet.blogspot.com
ekekeke

agHoo said...

ada pakej penginapan disediakan x?