Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, October 14, 2008

Bertemu dan Berpisah

Salam semua,

Heh, tetiba ter"emo" jap kat opis. Tapi dalam ati je. Rindu plak lepas ni:

  • Tak leh makan ngan nuar, shauqi, fashan dengan jafni
  • Tak leh kacau chandiera :p
  • Tak leh usik shakti
  • Tak bleh gelak kuat2 kat opis
  • Tak de geng untuk mengutuk seseorang kuat2 bagi blushing orang tu depan orang ramai [best ni kalau ada nuar]
  • Tak bleh makan kat MHub
  • Tak bleh tengok kapal terbang kat hangar
  • Tak bleh dengar bunyi engine kapal terbang test
  • Tak de Internet dah, kat opis cyber kena block
  • Tak leh bangun lewat gi opis
  • Tak leh naik moto [jauh seh nek moto]
  • banyak lagi la kan .. sob3x


Apapun pengalaman best ni berlaku selepas boss kerek takde. Me and WB sungguh lega bila boss gila kuasa tu ilang. Kehaha.

Kenangan hanya tinggal kenangan~ Selamat tinggal warga Satyam, Passenger Service System MAS @ longhaus, complex A.

Bertemu dan berpisah adat manusia biasa
Hilang dimata tapi di hati jangan lupa
Berdoalah kita pada Tuhan yang berkuasa
Semoga berjumpa pula di lain masa










Regards,
TeMMon~

9 comments:

putrixue said...

welkam bek to cyber!!!

Afida Anuar said...

cam best gile ek korang kat sana. Patut pun ajat berat ati nk balik cni. Kt CS pn best gak ajat..ngeeeee

M@YaZ said...

hum .. rindu semuanya .. sayang semua nya .. :D thanks puteri im dan puteri fida .. wait daa .. ill be there tomolo :D

@naBest said...

jgn sedey2...... dok CS best juge.. err..ye ke??? hehehe

**mEaSa** said...

babai aizat!! pnjg umor jmpe lagik.hehe..
entah2 nnt next month aku pon ikot jejak langkah ko :D

shauqi said...

babai ijat.. "jom makan.. kat kedai ujung ke Mashub? ke kat seberang? aku x kisah.." ayat biase nak p lunch kat Mas..heheh. bg hang teringat kat kiteorg..hehe

M@YaZ said...

ana: ngehehe .. serious cakap kat MAS ada keje. So tak busan. CS? Balik ganggang? Best, hem .. ada best ada tak..

sarah: jangan nangis2 aku takde tau :p next month ikut jejak pun tak sampai jejak ko kat CS nih ..

shauq: ceit, serius, mmg makanan kat MAS superb dari cyberjaya. Tetambah kat MHub. Mane leh blah. Makan cam kat hotel tapi harga rm3. kehahah

**mEaSa** said...

pagi tadi baru komen nk ikot jejak langkah ko.nmpk gaya mmg btol pon.:D
akan ku jejak smpi ke CS..hohoho

M@YaZ said...

huh? betul nak kena tendang macam kiteorang? Wah .. bestnye .. tapi still suka opisa sana. Walau pc tak padu, internet tak blok. Walau tempat kecik. tapi boleh buat bising. Walau team kecik, ukhuwwahnya lebih rapat. :D

Selamat pulang juga ya. Kalau kompem nanti bgtau ek..