Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Monday, September 22, 2008

Top 5 Creative Blogger? WTH?

ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN

UCAPAN BERANGAN:

"byk plak die letak game game kanak2 ribena...macam2 lah. Padahal aku senior die dlm dunia blogging ni, okk..What? Creative for game? Helo mana ada game dah ok~ Tu la, selalu masuk pakai restrict nye internet, semua tak nampak. Kah kah kah, apa pun tak tau punca la sebenarnya apa kreatifnya dalam blog ni. Takkan sebab junior dalam blog world ni kot kan. nyway Thanks to my fiancee sebab amik ati tunang dia untuk kreatif blog. Hak hak hak~ (walau dia penah ngelat nak post apa yang aku tag sebelum ni)"

'It should been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage, err, message for your nominees <-- tamao buat yang ni

i) Wawa - Suka berpoem dalam bahsa ingeris~ maksud tersirat cukup banyak dalam blog beliau. Seorang yang kreatif dan kritis.

ii) Tuan Caracol - Seorang yang sangat kreatif dalam menintepritasi dunia beliau dengan menggunakan sains dan teknologi.

iii) Laila - Laila, ntah, aku rasa nak add dia la. Sebab template dia cute kot. Ko ciluk mane ek?

iv) Faheem - Sebab banner2 iklan semua beliau buat. Kreatif la kan. Hehe, tak yah bayar plak tu. :p

v) Ajiz - Kretif dalam menagkap gambar2. Sangat cantik. :D

7 comments:

miszacasian said...

ijat..
wawa kreatif?
berpoem dlm bahasa ingeris?!
errk!
sgt la tak!
huhuhuh..

tue sume luahan perasaan jiwa raga wa yg gila..
huhuhuhuh...

tp walau camner pun, wa nak ucapkan terima kasih bebyk~
sbb nominate wa tuk kreativ blogger!!!
^______^

M@YaZ said...

haha .. sama2 wawas .. :D

ada award lagi .. mmg semua wawa dapat nye arr .. kah kah kah ..

LeLs said...

thanx jat for the award...!!!

aziz said...

thanx..

M@YaZ said...

Hehe .. same2 ..

aku dapat award ni 3 beb .. gila award dowh aku .. triple award.

Kah Kah Kah

humaimee said...

Wah ... mekacih la sahabat :) Banner tuh simple jer ... boleh lagi nak bagi mantap :) tp tkda masa ... heheheh

Anyway fren:

CREATIVE BLOG AWARDED TO TEMMON

... untuk daya usaha yg kreatif bagi menarik pelanggan ;)

and osso ...

ANUGERAH BAKAL USAHAWAN SYED MOKHTAR AL_BUKHARY

.... keheheh

M@YaZ said...

Terima kasih .. suka Anugerak Bakal Usahawan tu .. :D

Tapi bile nak sama taraf dengan tokoh tersebut tak tau la .. ;)