Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Sunday, August 31, 2008

Quality Assurance Football Team

Salam Semua,

Hehe, Hari ni update gambar2 ja. Kali ni update gambar opismet aku kat Cyberjaya. Men Futsan untuk semi-final ngan final. Diorang men menarik. Tapi kalah 2-1 time masuk final tu. Sayang. Ape pun tahniah. Nasib baik aku tak masuk. Kalau tidak korang takkan merasa masuk final. Huhahah.

So, macam biasa, biarkan gambar2 memberitahu anda. :D











Regards,
TeMMon~

5 comments:

miszacasian said...

2nd pic : ajishe, apakah yg anda sedang lakukan? =P

lala, kamu tgk apa yg ajishe wat tue..rasa nyer sbb kamu dh tak wat check up tuk dia..aku rasa dia wat sendiri la..hahahahahha! ^_^v

M@YaZ said...

hehahaha .. ajishe sedang .. umm.. sedang .. em .. ape ek istilah terbaik .. ntah .. hangpa pikiaq sendiri .. :p

LeLs said...

windu korg semua....windu....~

LeLs said...

windu korg semua....windu....~

natni said...

korg windu semua
windu semua korg
semua windu korg
korg semua windu
semua korg windu

(maap boss mnyemaks japs!)