Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Saturday, August 16, 2008

Kantoi

Salam semua,

banyak2 gambar, lekat gak satu gambar yang dapat mengantoikan aku. Haha. Tak dan cover dah kena tangkap. Layan.


Gambar ni aku baru sampai (click gambar aku tuh). Baru salam ngan Faheem. Tak sangka ada gak kameraman mengkantoikan aku nye baju yang terbakar akibat iron aku yang sangat sengal. Tgk baju aku tu. Separa streka. Yang lain kedut. Nampak sangat. Hish. Tertekan. Tapi time ni semua ingat aku pengantin. Sori la Faheem. Ada songkok UIA je. Tuh yang jadi pengantin tuh. :D

Hehe. So sudah di revealkan. YeY~!

Regards,
TeMMon~

2 comments:

humaimee said...

aisey ... tengok gaya salam pun macam orang pengantin :D mana orang tak confuse ;)

M@YaZ said...

Erk .. ye ke :D