Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Saturday, August 9, 2008

Jadual aku hari ni [8/8/08]

Salam Semua,

Apa aku buat rini? Nah hammik :D
  1. Pergi Pejabat Agama Daerah Petaling kat Shah Alam.
  2. Amik borang nikah
  3. Amik borang HIV
  4. Gi klinik kesihatan Shah Alam, Tapi tak dapat check HIV, kena buat appointment
  5. Gi Masjid Kg. Abu Bakar Baginda - Faheem Selamat akad dengan Wan Zuriati (aku yang gemuruh lebih kat belakang :p)
  6. Habis akad gi umah wan kejap - pengantin sibuk bergambar lagi ;)
  7. Then gi putrajaya- gambar2 pengantin baru di snap oleh jurugambar pro Satyam Malaysia - aziz, fitri dengan bull
  8. Balik umah wan maghrib dah.
  9. Sambung bergambar lagi dalam bilik sebelum bersihkan muka.
  10. Sembahyang kat bilik pengantin (amik berkat :p)
  11. Baru makan lepas penat seharian
  12. Hantar pengantin lelaki balik bangi pastu balik - erk, Faheem, Dompet kamu ada kat saya la~
  13. Patah balik gi antar wallet, then balik umah
  14. Tunggu bg long balik sambil blogging skit ;P
Ahha, aktiviti aku hari ni. Banyak ke? Tak lah. Aku pernah hidup dengan penuh aktiviti. Lebih dari yang ni. :D Enjoy nye hari ni. Rejoice~!

To Ummi: minta maaf, telefon bateri kong. Esok call balik na~ Hehe :D Luv U~

Tadi Working Boy [WB] bgtau aku, dia bengang ngan boss dia. Tak bagi cuti. Padahal PM dah kasik green light. WB cakap asal kat dia susah nak cuti. Kat orang lain gi perhentian lagi boleh. WB bukan cuti sesaje. WB teman TeMMon seharian~ Sian dia sesorang.

Regards,
TeMMon~

4 comments:

humaimee said...

Hahaah .. aizat gemuruh lebih .. ini betul2 dah amik berkat nih :D tq 4 coming aizat :)

M@YaZ said...

hehe :D

Faheem .. Betulkah mahukan saya jadi pengapit anda .. Perbezaan size sangat ketara. Tak pasal2 nanti Faheem jadi kecik :p

Afida Anuar said...

Hahaha...
faheem jd kecik je?? maintain jek akak tengok..ekekekek

M@YaZ said...

Kecik da ;)