Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, July 4, 2008

Rehatkan Minda

Heh, Salam semua,

Semalam dapat seronok skit. Mane tak nye, kuar ngan teman lame, Muhaiminin (tgk tu opismate aku semua gelak??). Lama gak la tak jumpa dan borak face-2-face. Stakat dalam YM tu, tegur kejap pastu hilang. Haha. Mana destinasi kami outing? Sunway Pyramids la. Dekat untuk kami berdua. But for him kena suffer jem dulu kot. Haha.

Maghrib kat sana, then tuju ke destinasi jalan2 cari makan kami. The Hartz Chicken Buffet. haha. Adegan lantak melantak di jalankan. Dekat 6 pinggan makanan aku makan. Time tu nafsu makan naik sungguh. Tak dapat dibendung lagi.

Then kiteorang gamble nak tgk wayang. Cerita baru kat wayang skang ni Hancock la. Hehe. Tgk kat Flat Screen TGV tu tulis semua FULL dari kul 9malam sampai kul 11malam. So kami decide nak tanya dulu, then duduk saperate seat. Yey, seat ada, tapi sangat tepi. Haha.

Synopsis cite Hancock: Bagi aku cerita tu sangat mengarut tapi njoying moments la tgk. Bleh gelak kuat2. Ye la cite mmg tak logik satu. Jalan cerita dia pendek nye. Macam takde benda pun nak disimpulkan. Cuma dia nak sampaikan, kita hidup di dunia ni boleh berubah dengan disiplin yang kuat. Satu lagi cinta, boleh dipisahkan untuk lebih bahagia. Cewah. Betul ke hah? hahaha .. k lah.
My Rating for this movie: 8.5/10


That's all for the moments.

p/s: someone ask me to write by myself. Not copy paste. I will, tapi kalau ilmu untuk dikongsi. Akan dikongsikan jua.

adios~!

8 comments:

aziz said...

ko dating ngan minin ana xjeles ke jat? hahaha..

M@YaZ said...

hehe .. lepas kawen aku tak leh dating ngan orang le dah ;)

Afida Anuar said...

Haha, lawak la soklan ko tu ajis.

Hari sabtu, akak pi tngok wayang kt OU. Run Fatboy Run. Citer UK. Tapi tuk motivasi memang bagus. citer ni kisah seorang mamat yang berusaha untuk merubah dirinya.

Mayb dari segi teknologi tidak semantap Hellboy atau pun hancock, tapi untuk diambil tauladan memang bagus.. bagi akak la:D

M@YaZ said...

kak fida .. cite tuh orang dah share lame dah kat Century Square dulu. Tak perasaan ek. Tak pe2. Jangan nyesal

farhana said...

ajis --> uhuk uhuk uhuk.. jeles?? xde maknanya. hahahaha

M@YaZ said...

;)

Afida Anuar said...

Owh ye ke Ajat.. Alamak..rugi duit wayang. Tapi tak kisah la.janji leh lepak ngan kengkawan yang lame dah tak jumpa:D

M@YaZ said...

hehe .. betul2 .. jumpa kawan2 kalau buat ape2 pun sanggup janji tak langgar syariat la kan .. hehe :D