Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, July 31, 2008

Pesanan Rojak Mak Bee Dan Pekasam telah di buka

Assalamualaikum dan selamat pagi,

Hari Jumaat yakni bersamaan 1 Aug aku akan berada di Alor Star, Kedah. Tujuan utama melawat ibunda dan ayahanda tercinta di kampung. Maka sambil menyelam minum air. aku membuka tempahan untuk semua kawan2 untuk menempahnya dan segala barang akan di ambil terus dari Pekan Rabu.

Berikut adalah sedutan2 barang yang dijual :p

Kuah Rojak Mak Bee dijual pada harga RM10 untuk 3 bekas diatas


Ni ikan pekasam (diperam .. bau cam haram.. serious) .. Macam ni la korang dapat nanti


Goreng sahaja, tambah bawang besar dengan cili. Cedap ho~!

Untuk Ikan Pekasam, harga tak ditetapkan. Sebab sentiasa berubah. Maka bagitau jenis ikan (selalu ikan darat/sungai) spt ikan sepat, puyu dan sebagainya. Belian Ikan pekasam boleh ditetapkan dengan harga (contohnya bgtau aku nak ikan pekasam sepat rm10) atau pun dengan menilai berat ikan tu (cth: nak ikan perkasam puyu 2kg keh)

Barang2 lain boleh juga tempah. Tak kisah nya :D

So, anda boleh sms ke 013 352 6642 atau pun terus je tinggalkan pesanan kat ruang komen post ni keh :D

More about ikan pekasam click here, here

Regards,
TeMMon

11 comments:

Siti Zakiah said...

Mau 3Pek/Bekas ya rojak Mak Bee

@naBest said...

wah! kiah jadi org pertama!! Nak order jugak.... tingin ikan pekasam!! Nak ikan pekasam sepat rm10 ye..tp kasi la lebih2 skit.. hehehe (~~,)V

Fadhil said...

Dik Jat, Ikan Perkasam RM10, Kuah Rojak Mak Bee RM10 tau.

Kak Ijan (DBA) said...

Ikan Pekasam rm10

M@YaZ said...

Faheem 3 pack rojak kan .. rm10 .. sorry la malas nak simpan dalam enset .. balik aku check comment2 kat sini

siti zakiah yg sebenar said...

wahh.. nape aku xde ingatan yg aku bg komen kt ats ni. sapa gune name aku~

ijat.. aku nk rojak mak bee 3 bekas. ikan pekasam xde ikan laut ke? sume mmg ikan sungai ek?

M@YaZ said...

ahha .. mmg ikan sungai sahaja .. hehe .. okesh .. rojak di terima .. (aku yang tulis kat atas tu .. takut aku yang ilang ingatan :p)

Nurha Fizah said...

On Behalf of K.Fiza

Gelama Masin 2 pek

areknee said...

jat, sempat lg ke ni nk pesan rojak mak bee 10hinggit? uhuhu

areknee said...

eh x jd la rojak mak bee.. nak jeruk.. pesan jeruk salak sebungkus.. lg jeruk mangga (kaler kuning tu).. bole x?? camne die kira jeruk ek? pki kilo2 ke? klo kilo2 beli la sepuluh ringgit setiap satu.. uhuhu.. thanks!

M@YaZ said...

okesh .. berita terima ..

sesapa nak order lagi. Semua di buka sampai pukul 1 petang esok. FIRM~!