Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Wednesday, July 9, 2008

Oledi Melid [muspa]

Sudah lupa nak share gambar time aku gi kenduri mupa [my company-mate]. :D

Waha, kejap je ko dah kawen ek mus. tup2 nanti tgk ade orang panggil aku pakcik plak [anak ko]. Hehe :D



Kul 12.45 ana dah sms ajak gi. Awal nye nak bertolak. Malas. Dah la hari Ahad. Tapi kawan kawen nye pasal kena gi la kan. :D

Sampai dalam kul 1.30pm parking dekat kemah, belakang keta min [hyundai ascent]. Kuar bagi hadiah, tgk2 dah ramai satyamite kat sana, jumpa reen, agho, ajiz, azwa, hazim, lin, min dan ramai lagi la.

Layan je gambar2 ni keh. [caption atas gambar ya =)]

DBA+DW team
Em.. Couple??
Wa N Tika = wantika
Ana n DW team
Opismat [Shauqi] + tunangnya[amboi pejam mata ek]

Lepas makan kenduri mus gi beli belah jap. Shopping terpaksa dengan Ana :D [terpaksa??]. Nice ;)

2 comments:

farhana said...

shopping terpaksa? Amboi... Tp sapa yg sakan shoping hari tu eh? Byk brg die saje.. *wink (^___^)

M@YaZ said...

Ntah .. :D