Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, July 18, 2008

No More Quote for Political News

Hai all,

Hehe, after a while seems that i always quoted political news from other sites/blogs. Lepas ni mungkin tak wujud lagi quoting tu. Macam tak best plak rasanya. Aku dah buat satu column kat Right-Hand Side of my blogs yang akan list semua berita pasal Barisan Nasional, Parti Keadilan Rakyat dan Anwar Ibrahim. Click je kat 3 link atas berita2 tu. So feel free to look at the pane keh~! But still, kalau ada yang terpendam dalam hati ni, akan keluar gak dalam post2 terbaru.

Regards
TeMMoN

1 comment:

Afida Anuar said...

Huhu, baca 2 baris pertama ingatkan ko dah give up pasal ni. Dah naik muak. Dah buhsan. Tamo lagi citer pasal politik..
hihi..tp bila baca baris last tu..Alhamdulillah:)