Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, July 17, 2008

Kerajaan dan Polis


Hari ni ramai officemate datang lambat. Kenapa? Hehe once again police buat roadblocks kat semua jalan menuju ke KL. Why this is happening? Takut kat rakyat ke? Takut kerana salah kan? sebab kalau berani tak perlu la buat roadblocks kat semua jalan dan tol. Pergi jaga kat area yang penting2 je macam masjid jamek, masjid negara, dataran merdeka, klcc, pasar seni, tempat anwar ditahan dan sebagainya. Ini bukan menyelesaikan masalah.

Semua nya nak seksa rakyat. Kenapa?
  • Minyak - sekarang ni minyak naik, bazir je atas jalan sebab jem
  • Masa - semua rakyat bekerja dan perlu ikut masa. Kami makan gaji dan kami perlu tepati masa
Memang patut la rakyat makin membenci kerajaan. Kerajaan tak pernah nak merasai derita rakyat.

p/s: gambar sekadar hiasan

Daripada maklumat inteligen yang diperolehi pihak polis, KDN dan Kerajaan Be End menerima tekanan hebat diluar dugaan daripada rakyat pelbagai lapisan dan kaum melalui email, telefon, dan lain-lain menuntut DSAI dibebaskan serta-merta. Kami difahamkan ada mesyuarat tergempar sedang dibuat sekarang dan keputusan mungkin dibuat membebaskan DSAI malam ini juga kerana Kerajaan Be End takut gelombang kebangkitan rakyat akan menumbangkan mereka.

Quote from: Zulkifli Noordin

2 comments:

Afida Anuar said...

Itu namanya Malaysia tercinta. Negara yang 'aman damai'.

Owhh 'aman'nya malaysia dengan pemerintahan be end ni...

Be end.. bila la lagi nak end..huhh!!

M@YaZ said...

hahaha ..

POLIS RAJA DI MALAYSIA