Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, July 25, 2008

Jubah UIA sudah tukar kah??




Salam semua,

Ahha, berita KOSMO harinih. Sape kah model itu. Haha. Padel~! Terbaik.

So apa perbezaan dia?? Check la. Paling ketara songkok melambangkan Islamic Universiti. Satu lagi selempang(hood - sangkut kat leher tu) yang mmg aku tak suka kalau uni ade buat tu. Selempang(aku tak tau nak panggil ape) tu mmg tak best la. Sebab kalau dah panas2, bersepah2 orang pakai. Nanti boleh tengok ada yang jatuh. Ade yang terjerut dan sangat tak lawa.

Apa yang smart pada jubah baru? Sulaman dia lawa. Tetambah kat lengan tu. Pergh. Cun meh~ :D Anyway as usual. Nak buat ape pun tak guna. Mesti diorang tak nak pakai yang lama dah.

Kesimpulan boleh buat. Aku tak suka robe/jubah baru tu. Haha. Sian ye kawan2 lelaki yang konvo tahun ni. Tak dapat songkok UIA. Haha :D

More news on: KOSMO

Regards,
TeMMon

3 comments:

@naBest said...

sian juge kawan2 pompuanku.. xdapat tudung free...hohoho (tp xcanteekk pon tudung tu)

Afida Anuar said...

Serius tak lawa la jubah tu..songkok UIA tu dah takde..
dah tak hensem dah kalau tak pakai songkok tu..
Cam takde identiti kita dah...same je cam U lain..
huhuhu

M@YaZ said...

ana: Tuh la .. tudung tak kisah sangat. sapa la nak pakai tudung tu kat luar.

Afida: Haha .. betul kak .. tak ensem .. sama ngan uni lain. Takbest. Dulu laki pakai baju melayu dalam pun smart. Sebab pakai songkok. Nampak kemas nye. Lepas ni serabut tgk la. Tambah2 selempang/skaf tu. Yang gantung kat button depan. Lepas ni kalau keluar je dari dewan. Mesti selebeh merata2 .. haha