Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Tuesday, July 29, 2008

Errr.........


Hola!!! Inilah Aizat. Suke lah gambo ni...Sbb kt luar tu kabus yg tebal... So tak nampak ape2....Cuma nampak empunya badan je....... Macam drive in heaven je.. Wah!! Heaven la sangat kan.........

Err..apa pendapat kalian mengenai makhluk ini?.....

Note: Jangan marah yeee....saje je suke suki nak updet....

Regards,
(~~,)V

7 comments:

Afida Anuar said...

Pendapat saya mengenai makhluk ni..dia semakin berisi sekarang.
Maklum lah..hepy nak kawin kut..ekekekekke

M@YaZ said...

What???~!!!

How come .. mmg sangat suke suki letak gambar tu .. (Tak bleh jadi nih kena pikir balik nak share blog ke tak)

Kak Fida: Haha .. lepas ni lagi berisi la kak .. Nanti saya pos gambar zaman sekula sampai 1st year kat uni. haha. Mesti semua gelak nye .. :D

M@YaZ said...

Ni bukan ape nih .. nak suruh orang puji kereta dia. Nyampah~!

@naBest said...

hahaha...jgn la marah encik aizat.. sharing is caring. nak bahgie kne bergurau senda.. haha

kak fida --> kalo nk tau, zaman kecik die sangatttttttt comel... Comel ke?

M@YaZ said...

bagitau orang pastul tanye balik. Bek tak yah. ntah pape

Aiai ^.^ said...

pow pow pow pow.....tompang lalu nak pow ....mihahah

M@YaZ said...

erk .. hehaha .. pow apa plak nih .. pau madura ka .. pi study pi .. :p