Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Thursday, July 17, 2008

Dua Bulan Sudah Berlalu

Heh, masuk hari ni sebenarnya dah 2 bulan aku berstatus tunang. Dan tinggal lagi 4 bulan untuk merasa alam pertuangan nih. Kejap je kan?


Kepada umi and abah; tak lama lagi payah la skit, anak mu dah kawin, kena bahagi masa dekat isteri tercinta pulak, tapi takkan surut sedikit pun kasih sayang anakmu ini.

Kepada adik2 ku, jgn risau, still boleh pow abg kamu ni, tambah lagi lepas ni ada akak ipar. Apa lagi, peluang terbuka luas. Ngaji rajin2 ya, kalau tak dapat degree susah nak hidup zaman la nih.

Kepada mak dan abah kepada ana; terima kasih kerana merestui perhubungan kami ni. Maaflah kalau ada salah silap. Cek akan buktikan yang cek ni boleh jaga anak mak dan abah~!

Kepada kawan2, jika ada masa lapang boleh la emailkan atau sms kan alamat2 kamu semua untuk dijemput hadir. Kalau nak sms semua orang paham2 la. Dari universiti dulu sampai sekarang ni ramai yang bergelar sahabat dan kawan. So mesti tak larat nak cari.

Kepada tunangku, Farhana Mohd Fadzil, terima kasih kerana sudi menerima diriku yang tak seberapa baik nih. Dan akan ku baiki segala kelemahan yang ada untuk kebaikkan bersama. Hehe, thanks for be such lovely person for me. Jangan hilangkan/kurangkannya pulak lepas kawen nih ;)

6 comments:

farhana said...

Terharu. (T____T)

M@YaZ said...

haru biru~

humaimee said...

Temmon ... nanti sy emailkan alamat2 yg dah terkumpul kat blog sy ek. :)

M@YaZ said...

terima kasih~!

Aainaa =P said...

pow kaya pow kacang pow daging pow ayam...wah...hahah

M@YaZ said...

ok .. pow tu ja nah~!