Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Friday, July 11, 2008

Cupcake From Hani

Thanks Hanisah for the cupcake. Ingat gak kite orang kat Subang ni ya :D

tgk muka aku, teruk ke?? semua cakap teruk, ye la demam sikit je. Jangan risau ye semua. :D

Teringat zaman2 kat Century Square dulu, tambah2 time budak DBA takde. Sarapan tak payah beli. Mesti ada orang jemput nye. Berkat sarapan free sekarang ramai dah nak fly (ye ke berkat makanan?? sebahagiannya la kan. Hehe.). Mane taknya time tu laki Q-Edge ade 3 orang. Ajiz ngan Pijo selalu datang lambat. Aku je la laki yang tinggal. Orang cakap best. Tapi aku busan sebab takde orang se-spisis ngan aku nih. Nak sembang bab2 laki pun tak bleh. nyway tak nak ngaruts banyak sangat lam entry nih.

Hani In the Middle
Thanks Hanisah~!

7 comments:

Afida Anuar said...

Eh satu lagi cupcakes tu nape berterabur sangat tulisan dia? whuaaaaaaaa ko dapat 2 ek cupcakes ajat?? x aci...huhu

Itu la, kt cni mmg best.. Kebiasaannye ari jumaat. Musti nnti dpt announcement...kwn2 jom pakat pi pantry si dia ni wat ni..

Kwan2 jom pakat gi pantry si dia ni bawak ni..

Huhh..lagi2 la baru2 ni Mouli ngn DPN takde..wawa n fiza siap bwk pulut kuning n rendang ayam jamu satu team.. bestt woo.. hahaha kasi ajat jeles.

Ajatttt bile nk balik CS...huhuh

Hanisah said...

fida, yg lg satu tu bkn tulisan bterabur ~ mmg xde buh tulisan pun, haha. .

akhirnya smpi gak cupcake2 tu kat sana setelah berbulan perancangan, huhu. . Jgn gado2 ek ~ nk mkn free lg meh dtg cni (duit minyak jat byk save kan sejak keje kat MAS =p)

Kem slm @ laila & say "Hi!" to baanu (yg bgtau psl entry ni) ^_^

p/s: *Sa-bo* je la ngan title entry tu ek jat ~ sesuki je! =p

wawa said...

alamak kak fida, naper bgtau ijat kteorg buat pulut kuning ngan rendang ayam..
nanti cian ijat terbayang²kan mknn tue..
nanti mesti ijat kelaparan =P

Afida Anuar said...

Nisah--> owhh ye ke? ingtkn tulisan terabur..hikhikhik

Wawa--> hahha, saje nk kasi ajat terbayang-bayang.. bestt wooo ajat. best sangat.. mmg cun arr gabungan pulut kuning dan rendang ayam ari tu. Huhh terbayang2 lagi rasa dia sekarang ni..hahahah
Jgn marah jat. akk guro jek:)

M@YaZ said...

Kak fida: Waha sedapnya. But no hal, tak sampai tak pe pulut kuning tu (ngidam..glup~!)

Hani: Eh .. hai hani~! Thanks ya jenguk2 kat sini. No hal la, bleh kan pakai nama tuh. Haha. lame tak usik, usik kat blog je mampu skang nih. (tak suruh saya say hai, blog wajib budak2 mas semua tgk tiap2 hari nih)

Wawa: Amboi, sampai ati sekarang, tak nak cite pape pun ek skang. Sob2.

miszacasian said...

huhuhu..
ijat, takder niat nk lupa kan korang..
aritue pun pulut byk lebih..tapi rendang tak cukup..
agipun kteorg bawa tue ari jumaat...
ntah bila akan sampai kt korang pun kan..
huhuhuu..

tak per, nanti wa dh balik dari SG, wa blanjer ijat pulut kuning k =)

M@YaZ said...

Biler nak gi SG ni? Sekali lagi dilupakan. Tak bgtau kabar berita langsung. Sedey nye~