Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Saturday, June 21, 2008

Perasmian Blogspot Business Cadar Laurea

Assalamualaikum and good morning,

Dengan sukacitanya dimaklumkan, web blog untuk catalog cadar laurea telah dilancarkan dengan jayanya pada malam ini 20 June 2008. SIla lawati zaitonariffin.blogspot.com

Cadar berkualiti tinggi ini diimport khas dari China dan 100% cotton. Dah 4 tahun pakai cadar ini dan still pakai sampai sekrang. Jualan tertumpu pada kawasan utara; sebab dealernya (ummi and makcik) tengah running kat Alor Star khususnya dan Utara umumnya. Pembelian juga diterima untuk mereka yang mahu membeli online, hanya perlu tambah kos penghantaran pada setiap pebelian.

Sila2 lah lawat. Dan jika kawan2 sekali ingin menjual pada rakan2 yang lain. Bgtau sahaja lah, harga boleh dirunding lagi.

Semoga dengan kemajuan ini, dah kemudahan blogspot ini, business me and my mum will grow rapidly amin~!

Regards,
Mohd Aizat Yaacob
Shout at me at ShoutBox on your right hand-site column or
email me at: aizat84@gmail.com

3 comments:

humaimee said...

Amin :) i will advertise ur business on my blog :D

M@YaZ said...

Thanks Faheem .. by the way .. the form should be ok kot. Saya tak sempat nak test la faheem.

humaimee said...

No problem my fren ;)