Mari Mengira~

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers
Mencelah iklans ckit

Balance Rojak Mak Bee packs available = 6
1 Pack Rojak Mak Bee = RM 4.00
3 Pack Rojak Mak Bee = RM12.00

Pekasam Ikan Puyu = 0
1 Pack Pekasam Ikan Puyu =RM10 (300gm - 400gm : ikut harga pasaran)
*untuk ikan lain, sila sms aku dulu keh :D

Cadar
Layari sini untuk tempahan code anda :D
SMS/Call ijad @ 013 352 6642

Sunday, June 22, 2008

Final Piala FA



21 June, malam lepas carnival proton i-care, aku, mael ngan angkatan sekutu dia gi tengok Final Piala FA, Selangor vs. Kedah. Tak adil kan, final buat kat shah alam, mmg menang sorak kat selangor la.



Stadium tak penuh, ada dalam 19,000 pennyokong ja. Ni kalau buat kat kedah kalu, kompem penuh stadium ni. haha.


Se-coet video~!

Tapi tak sempat dengar selangor sorak, minit pertama Kedah dah score 1-0, ahha, sangat menarik. Overall, kedah main ok kecuali lepas Sabri Abu kena keluar padang. minit ke 70 lebih. Tak hingat. Nampak tak selamat gila goal kedah. Time tu 3-2. Phew, try akhir yang akunya jantung nak luruh. Nasib baik Helmi leh tangkap ngan cemerlang. phew.

Kesimpulan game:
Goal Kedah dijaring oleh; Mohd Fadly Baharom(m-1), Mohd Khyril Muhymeen(m-32), Mohd Syafiq Jamal(m-50)
Goal Selangor Dijaring oleh; Mohd Amirulhadi (m-13), Frank Seator (penalti,m-71)


No comments: